چای سیاه با طعم برگاموت: نوشیدنی خوشمزه و مفید با ریشه‌های تاریخی

چای سیاه با طعم برگاموت یا چای ارل گری یکی از محبوب‌ترین انواع چای در جهان است که علاوه بر طعم لذت‌بخش، خواص درمانی و سلامتی فراوانی دارد. این چای از ترکیب برگ‌های چای سیاه و اسانس میوه‌ای به نام برگاموت تهیه می‌شود که به خانواده مرکبات تعلق دارد. برگاموت یا ترنج گیاهی است که میوه‌ای به رنگ زرد لیمو و به اندازه پرتقال دارد و عطروطعم متمایز مرکباتی دارد. این چای در قرون وسطی در اروپا شکل گرفت و به نام چارلز گری، نخست‌وزیر بریتانیا در قرن نوزدهم، شناخته شد. در این مقاله به بررسی تاریخچه، خواص و طرز تهیه این چای پرداخته‌ایم.

چای سیاه با طعم برگاموت: نوشیدنی خوشمزه و مفید با ریشه‌های تاریخی

چای سیاه با طعم برگاموت یا چای ارل گری یکی از محبوب‌ترین انواع چای در جهان است که علاوه بر طعم لذت‌بخش، خواص درمانی و سلامتی فراوانی دارد. این چای از ترکیب برگ‌های چای سیاه و اسانس میوه‌ای به نام برگاموت تهیه می‌شود که به خانواده مرکبات تعلق دارد. برگاموت یا ترنج گیاهی است که میوه‌ای به رنگ زرد لیمو و به اندازه پرتقال دارد و عطروطعم متمایز مرکباتی دارد. این چای در قرون وسطی در اروپا شکل گرفت و به نام چارلز گری، نخست‌وزیر بریتانیا در قرن نوزدهم، شناخته شد. در این مقاله به بررسی تاریخچه، خواص و طرز تهیه این چای پرداخته‌ایم.

تاریخچه چای سیاه با طعم برگاموت

چای سیاه با طعم برگاموت یا چای ارل گری به نام چارلز گری، نخست‌وزیر بریتانیا در دوره حکومت ویکتوریا، معروف شد. اما داستان واقعی پیدایش این چای مورد اختلاف است. برخی منابع می‌گویند که این چای به صورت تصادفی در سال ۱۸۰۳ به وجود آمد، زمانی که یک کشتی حامل برگ‌های چای سیاه و برگاموت در طول راه به هند، در معرض رطوبت و دمای بالا قرار گرفت و باعث شد برگ‌های چای و برگاموت با هم ترکیب شوند. کشتی بازگشته به انگلستان، بار خود را به خانواده گری فروخت که از آن به عنوان هدیه استفاده کردند. داستان دیگر می‌گوید که این چای توسط خود چارلز گری در سال ۱۸۳۰ خلق شد، زمانی که از سفیر چین در لندن، بذر برگاموت به عنوان هدیه دریافت کرد و آن را با برگ‌های چای سیاه ترکیب کرد. داستان سوم می‌گوید که این چای توسط یک داروساز لندنی به نام جکسون اف توماس در سال ۱۸۳۶ به درخواست خانواده گری تولید شد، زیرا آب منطقه‌شان سخت بود و نیاز به اضافه کردن ماده‌ای داشت که طعم آب را بهبود ببخشد. هر داستان که درست باشد، مطمئن است که این چای با استقبال خوب مشتریان روبرو شد و به سرعت در سطح جهان پخش شد.

بیشتر بخوانید  پودر فلفل سیاه: کشفی متفاوت و خواصی بی‌نظیر

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!
X