چای سیاه با لیمو عمانی: نوشیدنی خوشمزه و خواص درمانی

چای سیاه با لیمو عمانی یکی از نوشیدنی‌های محبوب و معروف در بین ایرانیان است که علاوه بر طعم و عطر خوشایند، دارای خواص درمانی بسیاری نیز می‌باشد. لیمو عمانی یا لیمو امانی مرکباتی است که از کشور عمان وارد ایران می‌شود و به صورت خشک شده در بازارها به فروش می‌رسد. این مرکبات دارای رنگ قهوه‌ای تیره یا سیاه است و مزه ترش و تلخ دارد. لیمو عمانی غنی از ویتامین C، کلسیم، پتاسیم، آهن، فسفر، ترپینن، لیمونن و اسید سیتریک است و در طب سنتی دارای طبع سرد و خشک است.

برخی از خواص لیمو عمانی برای سلامت بدن عبارتند از:

– تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی و عفونت‌ها
– تنظیم فشار خون و کاهش کلسترول بد خون
– کاهش چربی خون و درمان کبد چرب
– ضد نفخ، ضد تشنج، ضد التهاب و ضد عفونت دستگاه گوارش
– افزایش جذب آهن و پیشگیری از کم خونی
– آرام‌بخش، تسکین‌دهنده سردرد و استرس
– ضد سرطان، ضد رادیکال‌های آزاد و آنتی‌اکسیدان قوی

برای تهیه چای سیاه با لیمو عمانی مراحل زیر را دنبال کنید:

– آب را بجوش آورید و چای ساده را دم کنید. مقدار چای را بستگی به تعداد فنجان‌های مورد نظر دارد.
– لیمو عمانی را به صورت حلقه‌ای ببرید یا خرد کنید. مقدار لحاظ شده برای هر فنجان حدود نصف حلقه است.
– لحظات قبل از رسیدن چای به جوش، لحاظ شده لحاظ شده را به هر فنجان اضافه کنید.
– چای را روغن کنید و بگذارید دقایق دقایق دام بکشد.
– چای را در فنجان‌ها بریزید و با قند یا عسل شیری کنید.

چای سیاه با لیمو عمانی یک نوشیدنی خوشمزه و خوشعطر است که می‌توانید در هر فصل از آن لذت ببرید. این چای علاوه بر اینکه به شما انرژی می‌دهد، می‌تواند سلامتی شما را نیز بهبود بخشد. پس از امتحان کردن این چای، حتما نظر خود را با ما در میان بگذارید.

 

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!
X