چای سیاه البالو: نوشیدنی خوشمزه و سالم با خواص فراوان

چای سیاه البالو یکی از چای‌های معطر و خوش طعم است که از میوه و اجزای آلبالوی تازه یا خشک تهیه می‌شود. این چای علاوه بر داشتن طعم و رنگ جذاب، دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی است. در این مقاله به برخی از خواص چای سیاه البالو و روش‌های تهیه آن می‌پردازیم.

خواص چای سیاه البالو

– این چای سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی، مبارزه با آلرژی، التهاب و سرطان کمک کند⁴.
– این چای به بهبود گردش خون و جلوگیری از لخته‌شدن خون کمک می‌کند به علت داشتن فلاونوئید⁴.
– این چای کاهنده میزان اسید اوریک در خون است و می‌تواند علائم بیماری نقرس را کاهش دهد⁴.
– این چای پیشگیری و درمان دیابت و دیابت بارداری را تسهیل می‌کند. آنتوسیانین در چای سیاه البالو به کاهش سطح گلوکز خون کمک می‌کند و خطر ابتلا به دیابت دوران بارداری را کاهش می‌دهد⁴.
– این چای دافع سموم بدن است و به تصفیه کننده خون عمل می‌کند⁴.
– این چای کاهنده چربی دور شکم است و به کنترل وزن کمک می‌کند⁴.
– این چای کنترل کننده فشار خون است و به پایین آوردن فشار خون بالا کمک می‌کند⁴.
– این چای قاعده آور است و به تنظیم سیکل قاعدگی در زنان کمک می‌کند⁴.
– این چای ملین است و به رفع یبوست و تسکین دردهای روده کمک می‌کند⁴.
– این چای محرک اسپرم در مردان است و به افزایش تعداد و حرکت اسپرماتوزئید ها کمک می‌کند⁴.

روش‌های تهیه چای سیاه البالو

برای تهیه چای سیاه البالو، می‌توانید از آلبالوی تازه یا خشک استفاده کنید. هر دو نوع آلبالو دارای خواص مشابهی هستند اما آلبالوی تازه رنگ بیشتری به چای می‌دهد. در ادامه به طرز تهیه چای سیاه البالو با هر دو نوع آلبالو می‌پردازیم.

طرز تهیه چای سیاه البالو با آلبالوی تازه

برای تهیه چای سیاه البالو با آلبالوی تازه، مواد لازم عبارتند از:

– آلبالو تازه: یک پیمانه
– عسل: به مقدار لازم
– آب سرد: دو لیوان
– آب جوش: دو لیوان

روش تهیه:

– اولین مرحله برای تهیه چای سیاه البالو این است که آلبالو‌ها را خوب بشوئید و در صورت چسبیدن ساقه و برگ آن را جدا کنید. شستن آلبالو بسیار مهم است و بهتر است همه آن‌ها را در ظرفی بریزید. به مقدار کافی آب به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند سپس آبکش کنید¹.
– بعد آلبالو‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ های شسته شده را داخل قوری بریزید و دو لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید بجوشد¹.
– وقتی که چای سیاه البالو دم کشیده شد، می توانید از عسل یا شکر برای شیرین کردن آن استفاده کنید. مقدار شکر و عسل را با توجه به ترشی و شیرینی آلبالو تغییر دهید¹.
– در نهایت چای سیاه البالو را در لیوان ریخته و با آب سرد ترکیب کنید. میزان آب سرد را نیز با توجه به سلیقه خود تعین کنید. اگر دوست دارید چای خود را خنک بنوشید، می توانید از یخ استفاده کنید¹.

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!
X